HTML

Linkblog

IndaFotó képek

i miei pensieri

vajon miről szól azÉÉN blogom? még szép h rólatok! =)

Friss topikok

  • Sáplám (törölt): . (2008.09.21. 02:39) címtelen;)
  • sapka: Örülök, hogy újra írsz! :D (2008.08.24. 23:32) that's life
  • luca: most olyan csunyát irhatnák...nemfogok! (2008.05.20. 21:37) future
  • sapka: Nem vagy egyedül. De szerintem egy blognak addig van értelme, amíg az írója örömét leli benne. Az ... (2008.05.05. 23:12) végleg!:)
  • L: már megint csak megakarsz felelni vminek amivel alapvetően nem is értesz egyet. NE hagyd már h enn... (2008.04.24. 18:00) eenyi!

ujabbsuli&életstressz

2007.11.05. 15:29 :: lucuSKA

Megint túl naív szemmel álltam hozzá a világhoz, ismétcsak elhitettem magammal h ezentul minden, -v ha nem is minden de a jövőmet, kapcsolataimat  meghatározó szerepű fontos dolog- megváltozik 1 cseppet, csak annyira h érezzek örömet a bennt megélt idő alatt.

1 buli csak 1 buli, a felszín 4ever felszín marad, az emebrek ugyanugy pattognak és én is ugyanugy rohangászom orárol orára és az tekereg az agyamba h időbenelintéznimindent, és még mindig nem tudom hol áll a fejem és még mindig a multbol táplálkozom és gürcölök a szabdságomért és még mindig elsírom magam ha hallok 1 jó szót, mikor csak a vad és semmitmondo mondatok közt lépkedek és uj angoltk kell és ég apofám h elkérem ismét ezt a kurvasok zsét a szüleimtöl, és mindig mindent elvesztek széttépek otthagyok és szétszort vok és hiába lassitok hiába probálok elegendöt aludni az élet SZARSZARSZAR najo nem az élet Jojojojojo csakén vok 1 OOOLTÁRI nagy f*sz h képtelen vok azt tenni ami nyilvánvalo és h megszeretek embereket és oan szinten kötödöm hozzájuk mint a retkes tüdöm az oxigénhez v mint az embertársaim jorészének a nikotinhoz wááááááá!!meghogy most többévnyi anyagbol levok maradva a lustaságom miatt, meg mert elhittem h ezt sok felesleges dolgot nem is kell oan részletesen megtanulnom mer én világotváltani fogok meg verseket írni és szeretniszeretni és peace és megvan oldva.

csütörtökön leszek 16 éves. büszkén állitgathatom magamrol h 18-20nak néznek sulin kivül és vmi értelmet és művelt emebert látnak bennem az idegenek, de mihaszna ha érzem h az életkoromhoz sem vagyok felnőve?? ééén téényleg nem tudom mit cseszek folytonfolvást el de már annyira unom h szétrobbanok elégelég és lehet h jön 1 virágosmosolygos idö de érzem h ide, UGYANIDE, EBBE A SZAR, KINOS HELYZETBE fogok visszaesni.

 

X finito X

 

1 komment

Címkék: világfájdalom belebumm

A bejegyzés trackback címe:

https://coloresoldatine.blog.hu/api/trackback/id/tr89219190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L 2007.11.05. 17:34:51

Szívemből szóltál, most te lettél az ügyesebb...remélem kikeveredünk belőle, ebben a hangulatban most nagyon sok minden benne van ami változik a percekkel együtt. AP, emlékezz amire kell......
süti beállítások módosítása