HTML

Linkblog

IndaFotó képek

i miei pensieri

vajon miről szól azÉÉN blogom? még szép h rólatok! =)

Friss topikok

  • Sáplám (törölt): . (2008.09.21. 02:39) címtelen;)
  • sapka: Örülök, hogy újra írsz! :D (2008.08.24. 23:32) that's life
  • luca: most olyan csunyát irhatnák...nemfogok! (2008.05.20. 21:37) future
  • sapka: Nem vagy egyedül. De szerintem egy blognak addig van értelme, amíg az írója örömét leli benne. Az ... (2008.05.05. 23:12) végleg!:)
  • L: már megint csak megakarsz felelni vminek amivel alapvetően nem is értesz egyet. NE hagyd már h enn... (2008.04.24. 18:00) eenyi!

picit most megakarok halni!...

2007.12.23. 17:57 :: lucuSKA

Ismeritek azt az érzést, mikor valamilyen dolgot(cselekedet, érzés, gondolat. bármi!..) nagyon szánalmasnak találsz, de 1 idő után (honapok, évek múltán) te teszed + ugyanazt??
Mikor valaki rád szól: „héé ember, mit csinálsz úgy mégis??bocsika, ez lennél te???!”, akkor eszméletlenül felháborodsz és „az ember változik!” kegyes döféssel vigyorogva odébállsz.
Azt gondolod nagylány(fiú) vagy, teljesen józan és érett döntésekkel, és majd te tudod mit akarsz és mi jó neked....
Aztán ismétcsak 1 kis idő elteltével rájössz, hogy mit is tettél voltaképpen.. Az ember változik, ezen nincs mit tagadni! De az alapvető értékrendjét egy minimális szinten meg kell tartania...különben olyan helyeztbe kerül, amilyenbe most én.
Biztos most sem vagyok egyedül, biztos ezen is sokan átestek már.

Pont tegnap beszélgettünk a - volt és ujra összerázódó (?!) örssel- arról, hogy vannak olyan gyógyszerek, amiktől teljesen megváltozik a személyiséged..mindenki eszméletlen durvának találta, én cak azt magyaráztam, hogy ez mennyire jó lehet. Nem gondoltam abba bele, hogy én már egy hete kábé, mintha egy ilyen gyógyszer hatása alatt állnék. Csak azt éreztem/érzem, hogy valami változik körülöttem, és most eljutottam idáig, hogy belenézek a tükörbe és „ki ez????” felkiáltással kirohannék az Életemből! Nem csak külsőre változtam..új haj, meg sznobszemüveg:D nem itt valami nagyon mély dologról van szó..

Mindig is tudtam, hogy nagyon utálom az egyhangú. lassú ritmust a mindennapjaimban. Talán ezért pörögtem és tábláztam be mindig mindent..meg persze azért, mert túl sok minden érdekel, de semmi sem annyira, hogy csak arra szánjak elég időt. Pont ezért a „változatosságkedvelés” miatt túl hamar változnak meg a dolgokról alkotott véleményeim, pont ezért vagyok befolyásolható és önfejű. Mindig utólag tanulok a hibámból, valamikor még akkor sem.
(jujj most egy olyan számot hallgatok, amit mindig Lázba adnak és most mingyárt kibuggyan a vér a szívemből és elfolyok a széken jááááj...:S ;D :( de ironikus ez a dolog is) )

 Holnap Karácsony előestéje. 24.-e. Rég voltam ilyen ótvarul. Ennyir szétesve, ennyire keresve önmagam, ennyire menekülni  a sorsom elől. Már nem is a félelem és izgalom. Most rettegés és belenyugvás egyszerre. És ki segíthet rajtam?
„segíts magadon, Isten is megsegít!”
igen, már csak ebben reménykedem. abban is, meddig? vajon meddig?....

 SOSE GONDOLTAM VOLNA, HOGY FELADOM EGYSZER A ZONGORÁT, AZ ÉNEKLÉST, VAGY A TÁNCOT!!AZT MEG VÉGKÉPP NEM, HOGY MIND A HÁRMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS HOGY ELVESZTEM A BARÁTAIMAT!(ha nem is midnenkit, de borzasztó fontosokat!)

egy  teljesen elcseszett életet vissza lehet csinálni? és mennyi energia szükséges hozzá? már az is minuszban van....

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coloresoldatine.blog.hu/api/trackback/id/tr84273461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaloncukor 2007.12.23. 22:35:23

Az életben az a jó, hogy néha rossz. Ez teszi izgalmassá, kizárólag ez ad nekünk feladatokat, célokat és értelmet. Ha minden jó lenne, teljességgel felesleges lenne a létezésünk. Így ebbe bele kell törődni. A változás szintén megállíthatatlan és végeredményben igen tettszetős folyamat. Beleavatkozni vétek. Szerintem minden változás egyedi, általánosságokat tilos mondani, de az bizonyosan igaz, hogy minden változásért mindenki felelős. Az embert a környezete formálja.
Ha ezt a két dolot összeveted, könnyen észre veheted, hogy minden, amitől most félsz valójában esélyek tömkelege, hogy megváltoztasd, amivel nem vagy megelégedve. Semmi sincs elszúrva, csupán most lehetőséget kaptál arra, hogy más útra lépj, ami egyelőre nyilván üresebb lesz, félelmetesebb, kegyetlenebb, de aki újra vágyik, annak ezzel is számolnia kell. Persze senki nem mondja se azt, hogy nem mehetsz vissza, se azt, hogy nem hívhatod magaddal a barátaid. Legfeljebb nem akarnak jönni. A kérdés, hogy a te mire vagy képes és mi éri meg neked jobban...

L 2007.12.25. 20:57:49

Bármi lesz/bármit csinálsz, szeretlek. És erre nem csak én egyedül vagyok képes.
ap forever

L Pietro 2007.12.27. 01:35:59

szeretünk Luca! úgy szeretünk ahogy vagy! remélem egyenesbe jösz. és za ember tényleg változik. ne bánkódj.. ha abbahagytad ezeket a dolgokat akkor azoakt abba kellett hagynod! minden rendbe jön! rmeélem jó karácsonyod volt. mondtad,h igy írjak ha khmkhm megtörtént.. nos írok. olvass engem puszi

lucuSKA 2007.12.29. 17:23:34

köszönöm a kommenteket!:)az összeset.
süti beállítások módosítása