HTML

Linkblog

IndaFotó képek

i miei pensieri

vajon miről szól azÉÉN blogom? még szép h rólatok! =)

Friss topikok

  • Sáplám (törölt): . (2008.09.21. 02:39) címtelen;)
  • sapka: Örülök, hogy újra írsz! :D (2008.08.24. 23:32) that's life
  • luca: most olyan csunyát irhatnák...nemfogok! (2008.05.20. 21:37) future
  • sapka: Nem vagy egyedül. De szerintem egy blognak addig van értelme, amíg az írója örömét leli benne. Az ... (2008.05.05. 23:12) végleg!:)
  • L: már megint csak megakarsz felelni vminek amivel alapvetően nem is értesz egyet. NE hagyd már h enn... (2008.04.24. 18:00) eenyi!

címtelen;)

2008.09.14. 19:16 :: lucuSKA

 

Ismeritek, ugye, azt az érzést, amit az összes Holywood-i film happy endje elötti megrázó pillanatában mutatnak. A hős/hősnő áll egy hegyen, a szél fúj, ezzel kifejezi az összezavarodottságot, a bánatot és a reményvesztettséget. A hegye előtt óriási tó/tenger háborog, fodrozó hullámok, sötét, felkavarodott víztükör. A főhős csak áll és nézi, már könnyek sem folynak az arcán...nagyobb ez a fájdalom! Az utolsó kis emlékképet, egy cetlit, egy képet, egy üzenetet tart a kezében. Le kell zárnia, érzi, de eszméletlen érzés, hihetetlen nehéz. Ez már a hitetlenség és elkeseredés legmélyebb óceánja..innen már nincs visszaút, csak az újrakezdés. de azt is hogyan??

lassan elengedi a kendő csipkézett oldalát/ a papírcetli végét/ az ujjlenyomatos, maszatos fényképet, amit felkap a szél és viszi-viszi, ahogy az emberben is hosszú idő után eltűnik az érzés.

 

na most... a papírcetlit elég hamar szemelől vesztjük, a fénykép szintúgy a távolba rejlik.. az érzések mért nem így működnek?? miért kell mindenen „túl lenni”, mindenért „időt kérni, míg lezárom..” ?

az embert hamar megszeretjük, az érzést is könnyen megszokjuk, tehát úgy logikus a dolog, ha a felejtés is viszonylagrövid idő alatt megy végbe.

miért tudok még most is elcsodálkozni azon, hogy az élet sosem volt logikus, és nem is lesz egyhamar....

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coloresoldatine.blog.hu/api/trackback/id/tr6663266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZöldTea 2008.09.14. 21:53:28

Ez azért van igy mert fájdalom nélkül örömöd sem lehetne.Aztán rájössz hogy minden rajtad mulik még az érzések is.Ne add fel bármire képes vagy

sapka 2008.09.15. 22:50:32

Gondolj bele, milyen baromi unalmas világ venne körül, ha az élet logikus és kiszámítható lenne... Vagy csupa jó dolog történne. Akkor nem is tudnánk mihez viszonyítani és minden csak normális lenne. A világ nem ilyen, Isten ennél jobb fej.

L 2008.09.17. 21:21:59

Köszönöm hogy újra írtál. Lehet h te már megszoktad, d mintha a saját gondolataimat olvasnám vissza..:) Lehet h mazoista hozzáállás - mint tudjuk;) - d vmért úgy érzem, hogy az ember sokkal primitívebb lenne hosszú szenvedési folyamatok nélkül. A szenvedésből könnyebb tanulni mint a boldogségból.
Imádlak. ap forever
süti beállítások módosítása